1. Najprej si pripravimo kvalitetne papirnate modelčke ali silikonske modelčke za kolačke.
2. Nato nad paro stopimo čokolado. Uporabimo tisto, ki nam je najljubša. Jaz sem uporabila temno čokolado, ki je namenjena topljenju.
3. Nato modelčke napolnimo s prvo plastjo čokolade, ki naj ne bo predebela. Za približno 10 minut modelčke s čokolado postavimo v hladilnik, da se čokolada strdi.
4. Ko se čokolada nekoliko strdi, modelčke vzamemo iz hladilnika in jih napolnimo z arašidovim maslom. Jaz sem arašidovo maslo pripravila kar sama doma. Je izjemno dišeč, okusen ter res enostaven na pripravo.
5. Nato vse skupaj prelijemo še z drugo plastjo čokolade in vse skupaj postavimo v hladilnik za 1 uro.
6. Ko so arašidove skodelice strjene, jih vzamemo iz modelčkov in le še uživamo v okusih. Veselo sladkanje.